2018 ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS: NA ÉS AKKOR MI VAN?

Az üzemanyagok árrését csökkentő népszavazási kezdeményezések pártoktól függetlenek. 2018. április 8-án – ezen a gyönyörű szép tavaszi napon ∗-  országgyűlési választások lesznek hazánkban.  A 10 forintos népszavazások szempontjából teljesen mindegy, hogy mi lesz a választások eredménye. Az új-régi kormány megalakulásáig nem kívánok együttműködni pártokkal. Lódíthatnám azt, hogy az elhatárolódásnak azaz oka, hogy én a pártok fölött állok! Be kell vallanom, hogy ez nincs így, az elhatárolódásom oka az, hogy nem tehetek mást.

 Ez itt a reklám helye:    

Esélytelen, hogy a pártok segítsenek nekem. Ez olyan, mintha én porszívó ügynök lennék. Hosszú Katinkának el akarnék adni egy porszívót, Hosszú Katinka versenyének startja előtt 1 perccel. Elég prosztó lennék, ha ezt tenném. Akkor és ott Hosszú Katinkát a verseny érdekli. Lehet, hogy akar venni egy porszívót a bejárónőjének, de biztos, hogy nem a versenye előtt egy perccel.

2018 áprilisáig a hazai politikai pártokat a választási kampány, és annak finanszírozása köti le. A pártok nem fognak törődni a négy népszavazási kezdeményezéssel. Hiába is kuncsorognék a pártoknak, hogy segítsenek nekem, nem fognak segíteni. Nem azért, mert a pártok tagjai gonosz, közönyös emberek , hanem azért, mert a figyelmük a választásokra irányul. Nekik a választási felkészülés a legfontosabb!

 Ez itt a reklám helye:    

A közönyömnek más oka is van. A Svájci típusú népszavazásos demokráciában hiszek.  Arra a pártra fogok szavazni amelyik megígéri, hogy győzelme esetén a svájci módszereket fogja bevezetni. Sajnos ilyen párt nincs. Ezért sem érdekel, hogy mi is lesz április nyolcadikán az országgyűlési választások eredménye.

(∗ Kislányom születésnapja.)

Bíró Zoltán

 Ez itt a reklám helye:    

10forint.hu facebook csoport:

10forint.hu lájkolása és megosztása a fecebookon:

Ennek az oldalnak a lájkolása és megosztása a facebookon: