SZABOTÁZS

10forint.hu honlapon Google AdSense hirdetések találhatóak. A hirdetésekből csak akkor lehet bevételem, ha a hirdetésekre történő kattintások valós érdeklődést jelentenek. Kérem ezért a honlapom látogatóit, hogy NE kattintsanak a hirdetésekre, csak akkor, ha a hirdetés tényleg érdekli Önöket. A Google AdSense program szabályzata szerint szabotázs áldozata lehetek. A szabotázs miatt elveszíthetem a jogosultságomat a Google AdSense hirdetésekre!

„Természetesen elképzelhető, hogy harmadik fél generál érvénytelen aktivitást hirdetéseivel kapcsolatban az Ön tudomása, illetve beleegyezése nélkül. Ennek kétféle módja ismeretes:

Manuálisan: a harmadik fél maga végzi a tevékenységet, vagy másokat kér meg a közreműködésre

Automatikusan: a harmadik fél valamely automatizált folyamatot, például kattintórobotot használ

Mivel az ilyen tevékenység nem tükröz valódi felhasználói érdeklődést a hirdetések iránt, folyamatosan fejlesztjük észlelési rendszereinket, amelyek azonosítják, majd érvénytelennek nyilvánítják az ilyen kattintásokat. Tudjon meg többet arról, hogyan akadályozza meg a Google az érvénytelen tevékenységet.

Végső soron azonban a megjelenítő felelőssége annak biztosítása, hogy a hirdetésén végbemenő tevékenységek érvényesek legyenek. Ezért javasoljuk, hogy olvassa el az érvénytelen tevékenység megakadályozására vonatkozó tippjeinket. Emellett értesíthet is minket egy szabotázs megtörténtéről.

Amennyiben fiókját érvénytelen tevékenység miatt letiltottuk, és Ön úgy véli, hogy ez szabotázs miatt történt, kérjük, további információért keresse fel a Letiltott fiókkal kapcsolatos GYIK-et.”

Számomra fontos, hogy Ne veszítsem el a jogosultságomat a Google AdSense hirdetésekre. Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy Ne kövessen el szabotázst a 10forint.hu honlap ellen.

Bíró Zoltán